12/17

WILMINGTON FIÚ GIMNÁZIUM

A Wilmington gimnázium angol szakának szüksége volt arra, hogy kibővítse kapacitásait. Az ELLIOTT-ot kérte fel arra, hogy moduláris elemekből bővítse ki az oktatási területeit, hogy az angol szakon tanulók is kényelmesen elférhessenek.

28 modulból álló épületet kétemeletesre tervezték, melyben egy belső és egy külső lépcső vezet fel a második szintre, így az emelet több helyről is megközelíthetővé vált.

A földszinten 3 általános használatú oktató terem, egy iroda, 1 raktár és egy a személyzet számára fenntartott mosdó kapott helyet. Az emeleten 4 osztályterem, egy raktár, egy iroda egy lány- és egy fiú mosdó került elhelyezésre. A fogyatékkal élők is teljes mértékben képesek használni az épületet, ugyanis úgy lett kialakítva, hogy minden követelményeknek megfeleljen ezen a téren.

A Wilmington gimnázium költségkerete elég korlátozott volt, de a kapcsolattartókkal folyamatosan együttműködve olyan kulcsrakész megoldást biztosítottak az ELLIOTT szakemberei, mely mind az iskola elvárásainak, mind az országban fennálló oktatási intézményekkel szembeni szabályzatnak tökéletesen megfelelt.

SIAN EVANS

FACILITIES AND FUNDRAISING OFFICER

„A helyszíni csapatok fantasztikusak voltak, hiányozni fognak, ragyogó élménnyel lettünk gazdagabbak a moduláris építés terén”