Konténer termékcsaládok

Konténer termékcsaládok

Építkezik, felújít, átalakít, bővít? Gyors és rugalmas konténerbérlési megoldást nyújtunk minden helyzethez, legyen szó iroda- vagy lakókonténer szükségről, raktár- vagy szaniterkonténer bérlésről, vagy csatorna nélküli építési területről.
Irodakonténer, Raktárkonténer, Szaniterkonténer Bérlés

Öltöző konténerek

Az öltöző konténerek a rugalmas konténer összeállításoknak köszönhetően bármilyen méretben kialakíthatóak, ezzel biztosítva sport tevékenységek, rendezvények vagy bármilyen esemény számára a megfelelő öltözködési lehetőségeket. A belső elrendezést a partnerrel együttműködve alakítjuk ki úgy, hogy az adott célnak minden szempontból megfelelő legyen. A konténerek gyorsan szállíthatóak és összerendezhetőek, így állandó és ideiglenes megoldásnak is kitűnően megfelelnek.   

 

konténer bérlés

PROGRESS MODULOK

Ha a tervei megvalósításához rövid időn belül új épület, épületrész vagy egyéb helyiség kialakítás szükséges és emellett magasabb igényeket támaszt a dizájn, kényelem és biztonság iránt, úgy mi biztosítjuk az Ön számára a legtökéletesebb megoldásokat: a PROGRESS modulok hosszú távon is biztosítják mindezt. Az első prémium bérleti rendszer az ALGECO-tól, összekötve a moduláris építkezés előnyeit az építészeti eleganciával és az innovatív módszerekkel.

Mobil kerítés bérlés 4

ADVANCE irodakonténerek

Úgy döntött, hogy újjáépíti vagy felújítja üzemét, hivatalát? Bővítést vagy új részlegek bevezetését tervezi? Üzemkieséstől fél? Az Algeco gyors és rugalmas megoldást kínál, többféle méretű konténer irodahelyiséget, bármilyen felszereléssel. Lehet ez információs technológiával felszerelt számítógépes munkahely, szőnyegpadlós vagy légkondicionált helyiség – a választási lehetőség korlátlan.

irodakonténer, raktárkonténer

ORIGIN irodakonténerek

Az irodakonténerek masszív vázszerkezetből és egyénileg kialakítható magas minőségű oldalpanelekből állnak. Az ISO szabványnak megfelelnek, így olcsó szállítást és egyszerű telepítést tesznek lehetővé. Az irodakonténer paneles rendszere segít az iroda megtervezésében az Ön elképzeléseinek, igényeinek megfelelően. Az irodakonténerek a leggyorsabb és legolcsóbb megoldást kínálják a tér kialakítására a portakonténerektől az irodarendszerekig. A válaszfalak beépítésével határtalan tervezési szabadságot érhetünk el.

raktárkonténer

Raktárkonténerek

Az raktárkonténerek masszív acélszerkezete lehetővé teszi, hogy a nagyobb igénybevételnek is maradéktalanul megfeleljenek. Raktárkonténereinkkel a helyszínen védheti meg tárolandó áruját a környezeti hatásoktól és tolvajoktól. Az raktárkonténerek megfelelnek az ISO-szabványnak, így könnyen egymásra rakodhatók, daruval mozgathatók, és szállíthatók önrakodós autóval.

Mobil kerítés bérlés 5

Szaniterkonténerek

A szaniterkonténerek megfelelnek a legkülönfélébb elvárásoknak. A rugalmas építési konstrukciónak köszönhetően az Ön igényeinek szinte semmi sem szabhat határt. A szaniter belső elrendezését az Ön kívánsága szerint alakítjuk ki, ezért a szaniterkonténerek minden téren megállják helyüket. A Duó WC-től a kisebb szaniteregységeken át egészen a mozgássérült WC-ig minden megvalósítható.

Hírlevél feliratkozás
s


    Hozzájárulok, hogy számomra a ALGECO KFT. a jövőben hírlevet küldjön

    ALGECO KFT. | H-1204 Budapest, Béga utca 1.| E-mail: info.hu@algeco.com | Tel: +36 (1) 289 3080; Fax: +36 (1) 289 3089 | Adószám: 23372021-2-43 | Cégjegyzékszám: 01-09-962491

    Konténer | Irodakonténer | Szaniterkonténer | Raktárkonténer