algeco mobil kerítés

07/30

Több mint 10 km bérelhető mobil kerítés

Magyarországon a városokon belüli építkezések felfutását kísérő, az addig jellemzően a rendezvényszektorban használt mobilkerítések bérleti piaca megnőtt. Az mobilkerítések iránti igény megnövekedését érzékelve az Algeco Kft 2014-ben kezdte el a rácsos és lemezes mobilkerítések bérbeadását.

Központosított beszerzési stratégiánknak köszönhetően (egy gyárban gyártunk az egész közép és kelet európai piacra) kedvező díjkonstrukciókat tudunk kínálni mind bérbeadás mind eladás esetén. Az olcsóbb termékek nem mennek a minőség rovására, CE minősítéssel rendelkező termékeink megfelelnek a felhasználók követelményeinek és esztétikailag is kimagaslóak.

Mint a világ legnagyobb konténereket bérbeadó cégcsoport tagja, kimagasló ügyfélkezelést, gyors szállítást és telepítést biztosítunk.

Az többi piaci szereplőnél alacsonyabb ár és a magas minőség meghozták a sikereket is: jelenleg több , mint 10 kilométer mobilkerítést adunk bérbe, kiszolgálva minden igényt, a pár kerítéselemtől a több kilométeres rendszerekig, az építőipartól kezdve , az ipari felhasználókon át a rendezvényekig.