12/12

Modern éttermek az ALGECO kivitelezésében

Az Elliott megbízást kapott az angol McDonald’s-tól egy új, kétszintes Drive-Thru étterem design tervezésére, gyártására és megépítésére. Az első étterem megvalósítása óta az Elliott számos további moduláris McDonalds épületet hozott létre az Egyesült Királyságban.  

Az ELLIOTT a McDonalds UK-val szorosan együttműködve alakította ki a tervezési koncepciót, hogy a végeredmény maximálisan megfeleljen az étterem lánc elvárásainak.

Az új Drive-Thru éttermek kétszintes létesítménye 130 fő befogadására alkalmas. Az épület tartalmazza a „LIM food” design-al megvalósított étkezőt és illemhelyiségeket, valamint a személyzeti területeket, beleértve a konyhát, a kiszolgálót, az irodákat és a raktárakat.

A telephelyen kívüli építési mód lehetővé teszi, hogy az épületeket ellenőrzött környezetben gyártsák le rendkívül magas specifikációval és részletességgel, ami által a helyszínen igen rövid idő, jelen esetben 5 hét leforgása alatt már készen is állt az étterem.

Az épületeket teljesen felszerelt modulokba szállítják, beleértve az összes fix bútort is. A modulokat beemelik a helyükre, majd a homlokzati és az ehhez kapcsolódó külső munkák befejeztével az étterem megnyithatja kapuit a vendégek részére.

A McDonalds éttermek egyedülálló arculatát az ALGECO, azaz ELLIOTT lélegzetelállító módon, minden apró részletre figyelve kivitelezte. Ebből is látszik, hogy nem csak újat, de egy már meglévő designt is át lehet ültetni moduláris rendszerekre.