12/12

Kiskereskedelmi megoldások az Algeco-val

Egy újabb sikertörténetet könyvelhetett el az angol ELLIOTT, amikor is egy ideiglenes TESCO Extra áruház kivitelezését követően egy állandó Tesco bevásárlóközpontot is épített Hawkhurst-ban.

Az ELLIOTT feladata volt a design és az installáció teljes kivitelezése és ezzel párhuzamosan együttműködésben a Johnson Construction-al teljes kulcsrakész megoldást nyújtottak egy öreg buszmegálló felújítására is a városban.

Ez a projekt is megmutatja a moduláris rendszerek alkalmazhatóságának sokszínűségét, és rendkívüli költséghatékonyságát. A moduláris rendszerek minimális zavarokat okoztak a közelben élő helyi lakosoknak, ugyanis kevesebb zajjal, kevesebb helyszíni munkagép használattal jártak a munkálatok. A kivitelezési idő 9 héttel rövidebb volt, mint egy hagyományos építés eljárás esetében. A rövid leszállítási határidő végett, a Tesco karácsony előtt megkezdhette tevékenységét a kiskereskedők nagy örömére.

A projekt során az épületet 26 klasszikus hibrid modulból rakták össze az ELLIOTT szakemberei, mely így 10.000 m2-es területen nyújt lehetőséget a Tesco és kiskereskedelmi üzletek működésére.