05/25

Kimagasló sikerek amerikai partnervállalatunknál!

Az amerikai partnervállalatunk, a Target Logistics évről évre szép eredményeket ér el átmeneti tömegszállások építésével és teljes körű működtetésével, valamint az az American Petroleum Institute-től megkapta a közösségi szolgáltatási díjat, a közösség iránti elkötelezettségért és a közösségi szolgálat hozzájárulásáért.

A Target Logistics a legnagyobb kulcsrakész munkaerő-ellátási szolgáltató az Egyesült Államokban, hiszen 20 ideiglenes létesítményével, 10500 férőhelyet biztosít.

Az Algeco Group a világ egyik vezető globális üzleti szolgáltatója. 29 országban, megközelítőleg 270000 moduláris flottával, a moduláris helyiségekre és biztonságos tárolási megoldásokra összpontosít. A kialakított ideiglenes szálláshelyek több mint 13000 alkalmazottnak nyújtanak szállást szerte a világban. A cégcsoport Európában Algeco, az Egyesült Királyságban Elliot, Brazíliában Eurobras, Ausztráliában Ausco, Új-Zélaandon Portacom és az Egyesült Államokban Target Logistics néven ismert.

Egységesen arra törekszünk, hogy segítsük ügyfeleinket a világ minden táján teljes potenciáljuk elérésében. Ez a mi küldetésünk és mindent megteszünk azért, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

A Target Logistics kimagasló sikerének kulcsa, hogy az Algeco csoport olyan valós problémákra nyújt megoldást, amellyel szinte napi szinten szükséges foglalkoznia partnereinknek. Ilyen például a munkatársak biztonságának, kényelmének megőrzése. Ezek hiánya okozhat műszak kimaradást, sérülést a munkahelyen, vagy a munkahelyre történő utazás általi többletidőt. Ezek valós problémák, amelyekre a cégek pénzt költenek.

Az Algeco csoport szolgáltatásaival, átmeneti tömegszállásaival és irodakonténereivel az Ön vállalkozása versenyelőnybe kerülhet, optimális és produktív munkaerővel rendelkezhet, valamint kulcsrakész munkásszálló megoldásokkal rendelkezhet.

A munkaerő állomány megfelelő szinten tartásának több fontos tényezője van, amelyeknek egységesen kell megfelelnie az elvárásoknak. Ilyen az emberi tényező, a felkészültség, a biztonság, a termelékenység és a nyereség. Rendkívül fontosak a megfelelő szálláshelyek, az étkezés, a kényelem, a magánélet, a biztonság és a társadalmi interakciók / kapcsolatok. A munkaerőnek a sikeres eszközökkel való ellátása meghaladja az oktatást és a munkahelyi képzést. Fontos a test (étkezés, alvás, edzés) és szellem (biztonság, szociális interakciók, magánélet) egyensúlya is. A munkaerőhiány okozta problémákra a munkásszállók létrehozása megoldást jelenthet. Az építkezéshez lehető legközelebb telepített munkásszálló költséghatékony megoldást nyújt minden munkaadó számára, emellett komfortos, biztonságos, könnyen megközelíthető megoldást kínál.

Optimalizálja munkaállomását 24 órás munkavégzéshez

Ideiglenes munkaállomások és átmeneti tömegszállások kialakításánál fontos, hogy ne csak a munkaórákra biztosítsuk a megfelelő környezetet. Hiszen egy adott helyszín személyzete óriási hatással van az ott munkát végzők teljesítményére is. Az amerikai partnervállalatunk, a Target Logistics kialakította az un. Gazdaságos Kényelem koncepcióját, amellyel nem csak a munkaterületek és szállások kialakítására összpontosít, hanem olyan kényelmi és biztonsági megoldásokat is szolgáltat, amely segíti az alkalmazottak kikapcsolódását és regenerálódását.

Milyen előnyei vannak az átmeneti munkásszállásoknak és miben tud segíteni az Algeco csoport?

• Teljes körű támogató megoldást kínál a munkaerő számára
• Elősegíti a toborzást és a munkaerő megtartást
• Magasabb munkavállalói morál
• Fáradtság kezelésének elősegítése és megoldása
• Csökkenti a helyszíni események / balesetek számát
• Csökkenti az utazás alkalmával előforduló eseményeket
• Növeli a munkaerő termelékenységét
• Csökkenti a projekt kockázatát
• Csökkenti a lakások kezelésével kapcsolatos közvetlen költségeket (lakások, szállodák, házak stb.)
• Csökkenti a hulladékkal kapcsolatos közvetlen költségeket a nem használt épületekben
• Csökkenti a közvetett költségeket a lemorzsolódás csökkentésével
• Csökkenti a termelékenységhez kapcsolódó közvetett költségeket
• Csökkenti a balesetekkel vagy biztonsági eseményekkel kapcsolatos közvetett költségeket
• Növeli a jövedelmezőséget

A valóságban egy épületnél több megoldásra van szükség!

Szükség van egy megoldásra a kockázatok enyhítése és az értékek átadása terén. Olyan megoldásra, amely az emberi tőke és a pénzügyi tőke területéről szól.

Bemutatunk néhány projektet, amelyet az amerikai partnervállalatunk, a Target Logistics alakított ki az USA-ban, és amelyre büszkék vagyunk:

A Target Logistics Tioga Lodge, 1038 fős ideiglenes munkásszálló, munkaállomás és irodahelység kialakítása és üzemeltetése.

Néhány megfizethető lakhatási lehetőség Északnyugat-Észak-Dakotában. A Hess meglátta a lehetőséget, hogy konszolidálja vállalkozói személyzetét egyetlen lehetőséggel a költséghatékonyság elérése és a projektkockázat csökkentése érdekében. A Tioga Lodge épületkomplexuma kevesebb mint 10 mérföldre található a projekt helyszínétől, csökkentve ezáltal az utazás időtartamát. Az építés idején az épületkomplexum a legnagyobb munkásszálló volt az USA-ban. A kihasználtsági ráta a projekt időtartama alatt 90 százalék felett maradt.

Target Logistics Pecos Lodge, közel 800 fős ideiglenes munkásszálló és munkaállomás kialakítása és üzemeltetése

Miután megszilárdította az Észak-Dakota munkaerőt a Target Logisticsnél több mint 1000 emberrel, Halliburton megkérte az Algeco csoport tagját, hogy törődjön a nyugat-texasi csapataival is. A Pecos Lodge 90 fős ideiglenes szállással indított, és kevesebb, mint két év múlva 800 fős méretűre nőtt, valamint úszómedencével és BBQ területekkel bővült. Ez a modell egyedi tervezésű és a helyi környezethez épült, amely egész Texas tartományban érvényesül.

Dél-Texas Fogvatartási Létesítmény – 2400 fős családi lakótelep

Az Egyesült Államok bevándorlási és vámügyi végrehajtó szervezete (ICE) a dél-nyugati határán a soha nem tapasztalt humanitárius válság leküzdésére tett erőfeszítések részeként fogvatartási központjának új családi egységek létrehozását kezdeményezte Texasban, Dilleyben. A cél egy 2,400 fős létesítménykomplexum fejlesztése, építése és üzemeltetése volt. Az építésen kívül a Target Logistics vendéglátóipari, irodakonténeri és karbantartási szolgáltatásokat is nyújt. Emellett a Target Logistics három támogató létesítményt üzemeltet a CoreCivic és a Target Logistics alkalmazottai számára. Minden létesítmény rendelkezik a standard kulcsrakész szolgáltatással.

Az Algeco csoport szolgáltatásainak modellje az alábbiakra támaszkodik:

• Dizájn – az ügyfelek és projektek igényeihez igazodva (földtervezés, helyszíni tervezés, létesítmények kialakítása, szállástervezés, lakosztálytervezés és formatervezés).
• Fejlesztés – Kulcsrakész földfejlesztés, beleértve a besorolást, az infrastruktúrát és a szolgáltatási telepítést és kapcsolatokat.
• Építés – Minden függőleges konstrukció a rendszerbe épített moduláris technológiával, ideiglenes vagy állandó struktúrák kialakítása
• Működtetés – Átfogó létesítmények működtetése, beleértve a következőket: vendéglátás, takarítás, 24 órás biztonsági szolgálat, karbantartás, szállítás, átmeneti energia, víz és hulladékgazdálkodás.
• Fenntartás – Az alapok, a szolgáltatások és a létesítmények folyamatos megelőző karbantartása.

Továbbra is kihasználjuk partnerségünket a kulcsfontosságú beszállítókkal és az értékesítőkkel a nagy volumenű szolgáltatások nyújtásához, lehetővé téve számunkra, hogy minden vállalkozás számára segítséget adjunk beszerzési és ellátási láncuk irányítási erőfeszítéseihez.

Tekintse meg szolgáltatásainkat, segítünk megtalálni az igényeinek megfelelő, optimális megoldást.

 

Az alábbi galériában tekintse meg az amerikai partnervállalatunk kivitelezéseiről készült képeket: