01/11

Kiemelkedő érdeklődés az AÈ pályázat iránt!

2017. év szeptemberében, immáron 6. alkalommal indult el a pályázási lehetőség az Architecture(s) Èlémentaire(s) építészeti és tervezői versenyre, amelyre 2018 január 4.-ig lehetett pályázni.

Az ALGECO által 2002-ben alapított, kétévente megrendezésre kerülő „Architecture(s) Èlémentaire(s) – az építészek és tervezők versenye” már az első lebonyolításától kezdve egyre nagyobb érdeklődést nyert a fiatal építészek, tervezők, iparművészek, belsőépítészek és más alkotóközösségek körében. Ezt az érdeklődést tovább fokozta, hogy tavaly lehetőség nyílt Franciaországon kívül más országokból, köztük Magyarországról is benyújtani pályázati műveket, így lehetőséget adva az innovatív ötlettel rendelkező fiatal tehetségeknek, hogy megmutathassák modern elképzeléseiket a francia szakmai zsűrinek.

Idén még nagyobb lett az AÈ verseny iránti érdeklődés a tökéletes, korunkat meghatározó témaválasztás és a kimagasló díjazásnak köszönhetően, melyek vonzóvá tették a pályázatot a 30 év alatti fiatalok körében.

Örömünkre szolgál, hogy a francia zsűri visszajelzése alapján nagyon sokan érdeklődtek Magyarországról, valamint sok megkeresést kaptunk mi is a pályázattal kapcsolatban, ami azt tükrözi, hogy számtalan tehetség áll sorba hazánkban, az építész és tervező szakma kapujában.

Köszönjük a beküldött pályázatokat, hamarosan tájékoztatást adunk a pályaművekről.