02/08

GREATER GABBARD OFFSHORE WIND LTD – MODULÁRIS IRODA

Az Elliott ismét egy igazán érdekes megbízást kapott, melynek keretein belül fővállalkozóként teljes kulcsrakész, bútorozott megoldást kellett biztosítania GREATER GABBARD OFFSHORE WIND LTD-nek, akik a vízpart mellett kérték, hogy építsék fel konténer irodájukat.

A szélturbinákon végzett hosszú távú karbantartási munkálatok miatt volt szükség egy ideiglenes irodára a munkavállalók számára, akiknek az Elliott így teremtett helyet.

Az épületet egy már meglévő alapra kellett elhelyezni, melyhez szükség volt több előzetes felmérésre, illetve szerkezeti tervre, földvizsgálatra is.

Az első épület 10 egységből állt, melyet két emelet magasban húztak fel. A földszinten zuhanykabin, külön női-, illetve férfiöltöző és mosdó, növényszoba és szárító helyiségek találhatóak. Az emeleten étkező, csendszoba került elhelyezésre, melyhez egy belső lépcsőház biztosítja az eljutást.

A második épület egy 5 egységből álló moduláris irodaépület, ahol több projekt irodát, egy projektvezető irodát, engedélyeztetési irodát, konyhát és két mellékhelyiséget alakítottak ki.

Az Elliott a projektjei kapcsán minden alkalommal méri az NPS értéket, mely jelen esetben kimagasló eredményt ért el, ugyanis 90 pontot kapott.

LIAM SCOTT

SSE

„Az épület fantasztikus, kiváló minőségű és jobb, mint amire számítottunk”