10/06

Együttműködés az Architecture(s) Élémentaire(s) díj és az Építészfórum között

A 2002 óta kétévente megrendezésre kerülő, nagy sikert arató francia Architecture(s) Élémentaire(s) pénzjutalommal járó építéstechnikai díj új médiapartnert üdvözölhet.

Minden, ami hazánkban és nemzetközi szinten történik, arról hírt ad az epiteszforum.hu, amely Magyarország piacvezető online építészeti napilapja, az egyetlen auditált szakmai médiuma. Hazai és nemzetközi épületekről, tervekről, eseményekről, érdekes építészeti témákról és közéleti hírekről, pályázatokról tájékoztat. Ha érdekel, mi épül a környezetedben, ha érdekel, mit fognak lebontani, ha az építészet neked nem állt meg az eklektikánál, akkor neked is ajánljuk az epiteszforum.hu-t! www.epiteszforum.hu

Az Architecture(s) Élémentaire(s) díj és az epiteszforum.hu között kialakult média együttműködés azon az állásponton alapszik, hogy az AE pályázat nem szorítkozhat kizárólag az egyetemi hallgatók tájékoztatására, hiszen ez az egyedülálló lehetőség, amely a magyar hallgatóknak megadatik nemzetközi szinten, megérdemli a figyelmet és minél szélesebb körben történő felhívást.