05/08

Egyablakos szolgáltatások az ALGECO-nál – minden, ami konténereinek felszereléséhez szükséges, egyetlen helyről!

Az Algeco lehet az Ön egyetlen kapcsolattartója a konténerek és az ehhez szükséges összes létesítmény tekintetében. Amellett, hogy komplett moduláris tereket kínálunk bérbeadásra vagy eladásra, 360°-os, kulcsrakész szolgáltatásainkkal testre szabhatjuk azokat. Ez azt jelenti, hogy amikor az ügyfelek minket választanak, nem csupán egy moduláris helyiségszolgáltatót választanak, hanem egy megbízható partner teljes körű megoldásait.

360°-os szolgáltatásaink kulcsrakész megoldások széles skáláját foglalják magukban, amelyek minden épülettípushoz és felhasználási módhoz rendelkezésre állnak. Azért nevezzük 360°-os szolgáltatásnak, mert mindent le tudunk fedni, így konténereit hatékonyabbá és használatra készé tesszük a bérlés első napjától kezdve.

Bútorok, mobil kerítések, mobil WC-k, AC, generátorok, HSE termékek, energiatakarékos megoldások teljes listája és még sok más áll Partnereink rendelkezésére. Ha mindent egyetlen beszállítótól szerez be, az sokkal kevesebb gondot jelent az Ön számára. Ahelyett, hogy több beszerzési rendelést, megnövekedett számla mennyiséget kellene kezelnie, illetve a koordinációval és kommunikációval kellene töltenie az idejét, az Algeco lehet az Ön egyetlen kapcsolattartója. Az Algeco segítségével többet kap, mint egy egyszerű konténer bérlés, hiszen intelligens és hatékony konténermodulokat biztosítunk 360 fokos szolgáltatásokkal.

Konténer üzleti célra

Munkára kész moduláris épületek, a szükséges bútorokkal felszerelve

Különböző bútorcsaládokat kínálunk az egyes moduláris projektek igényeinek és követelményeinek megfelelően, bármely ágazatban. Választhat a minőség, elegancia és kényelem szempontjából optimális kínálatunkból, a Prémium kínálatból vagy a Standard kínálatból, amelyet az jellemez, hogy a leggazdaságosabb kínálatunk. Bútorainkkal a tárgyalótermektől kezdve a konferenciatermekig, étkezdékig, ruhatárakig, szálláshelyekig mindent le tudunk fedni a különböző ágazatokban, mint például az építőipar, irodák, rendezvények, oktatás vagy kórházak.

Irodakonténer
Konténer termékcsalád, moduláris elemek
Irodakonténer
Moduláris rendszer

Energy Smart Container – hatékony és energiatakarékos megoldások

A bútorokkal együtt légkondicionálóval is felszerelhetjük moduláris terét, így a konténerekben minden évszakban tökéletes hőmérsékletet és kellemes munkahangulatot biztosíthatunk. A portfóliónkban található klímaberendezésekkel nemcsak hűteni, hanem fűteni is tudja moduláris terét. Ráadásul klímaberendezéseinket minden ügyfél igényeihez tudjuk igazítani, így a kis őrháztól a nagy épületekig minden klímaberendezést, szellőztetőt, konvektort és egyéb műszaki tartozékot tudunk kezelni.

Energiatakarékos konténer
Energiatakarékos konténer megoldások

Konténerek összeépítve

Ami még nagyszerű, hogy a fent felsorolt termékek többsége energiatakarékos megoldás. A környezetbarát megoldások és kiegészítők használatával pénzt takaríthat meg, ráadásul szívesen segítünk Önnek abban, hogy moduláris épületét hatékony munkakörnyezetté alakítsa. Az AC mellett LED alapú belső világítást, valamint külső világítást és kamerát is kínálunk Önnek napelemekkel és mozgásérzékelőkkel.

 

Tekintse meg teljes energiahatékonysági ajánlatunkat:

Energiahatékony konténer
Takarékos épületek

Mobil kerítésrendszerek

Ideiglenes kerítéspaneleink különböző helyszínekre és alkalmazásokhoz alkalmasak, biztonságos megoldást kínálnak a helyszínek számára, és megakadályozzák a károkat, lopást vagy vandalizmust. Az építési kerítéspanelek a járműmozgások irányítására a tömegellenőrzéshez vagy a gyalogosok biztonságához is hasznosak. Bármilyen igénye is van, az ideiglenes kerítésbérlési megoldások közül választhat.

Mobil kerítés konténer

Szeretne többet megtudni teljes körű, kulcsrakész szolgáltatási ajánlatunkról és arról, hogyan működhet az Ön projektje számára? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot csapatunk egyik tagjával.