10/18

Az Architecture(s) Èlémentaire(s) díj új médiapartnere a Magyar Építéstechnika!

Az egyre nagyobb sikert arató francia Architecture(s) Èlémentaire(s) pénzjutalommal járó építéstechnikai díj új médiapartnert üdvözölhet.

Magyar Építéstechnika az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége és a Magyar Építőanyag és Építőipari Termék Szövetség hivatalos lapja. Iránymutató szakfolyóirat a magyarországi építőipar teljes szférájára. Gyakorlati beállítottságú, az építőipar valamennyi területével, illetve számos szakmai témával foglalkozó, általános építőipari műszaki-kereskedelmi weboldal és szakfolyóirat. Beszámol a szakterület műszaki fejlődéséről, az új technológiákról és termékekről, megoldást kínál a felvetődő problémákra. Különös figyelmet fordít olyan szakterületek példákkal illusztrált bemutatására, amelyek a tervezőknek, a kivitelezőknek, a kereskedőknek és a felhasználóknak, valamint a legkorszerűbb ismereteket elsajátítani kívánó tanuló ifjúságnak egyaránt fontosak.

Kíváncsi vagy az építőipar fontosabb hazai és külföldi eseményeire, kiállításaira, kongresszusaira, szakmai tanácskozásaira? Akkor neked is ajánljuk a Magyar Építésztechnika szakfolyóiratait és weboldalát! www.magyarepitestechnika.hu

PÁLYÁZZ ÉS LÉGY TE A JÖVŐ ÉPÍTÉSZE, TERVEZŐJE! www.algeco.hu/palyazat