06/05

Az Algeco hatodik alkalommal megrendezett Architecture(s) Élémentaries(s) építész pályázata lezárult és a díjazottak névsora elérhető

Az AE6 pályázathoz rendkívül magas érdeklődés mellett az eddigiekhez képest sokkal több és magasabb színvonalú pályázat, köztük 8 magyar pályamű érkezett be. A pályázatok elbírálásánál fontos szempont volt a standard ALGECO termékpaletta elemeinek használata, műszaki és gazdasági megvalósíthatósága, városi környezetnek megfelelő innovatív összeállítása, esztétikai újdonságai és a környezetvédelmi szempontok figyelembevétele is.

nemzetközi szakmai zsűri minden pályaművet alaposan áttanulmányozott és hosszas mérlegelést követően, a kiírt szempontokat figyelembe véve hozta meg döntését és választotta ki az Algeco 6. építészeti pályázatának díjazottjait:

 

Ahogy az AE6 pályázat kiírásában is szerepelt, a nyerteseken kívül a legjobb 20 pályaművet publikálják a Franciaországban ismert és népszerű Architecture(s) Elementary(s) kiadvány 6. számában, illetve bemutatásra kerülnek a verseny díjkiosztó ünnepségén.

Örömmel tudatjuk, hogy a legjobb 20 pályamű között egy magyar tervezői páros, Hegyi Anett és Farkas Ádám is bekerült, amelyhez szívből gratulálunk illetve ezúton szeretnénk gratulálni MINDEN MAGYAR PÁLYÁZÓNAK a színvonalas pályamunkákhoz, melyeket szeretnénk megjeleníteni honlapunkon is illetve szeretnénk egy külön kis díjazásban részesíteni munkáitokat, ezért várjuk továbbra is a magyar pályázatokat a sandor.pozsik@algeco.com címen.

Köszönjük az eddig beküldött pályaműveket:

Hegyi Anett és Farkas Ádám
Talabér-Erőss Barbara és Gémes Péter