08/28

ARCHITECTURE(S) ÉLÉMENTAIRE(S) – AZ ÉPÍTÉSZEK ÉS TERVEZŐK VERSENYE

Az ALGECO Kft. idén pályázatot hirdet a jövő építészeinek!

2017-ben első alkalommal nyílik meg a lehetőség, hogy Magyarország is képviseltethesse magát, az idén 6. alkalommal meghirdetett AÉ(s) – Architecture(s) Élémentaire(s) versenyen, amely 2002 óta kétévente kerül megrendezésre Franciaországban, az ALGECO szervezésében. A verseny célja, hogy feltárja a jövőt építészeti szemszögből, innovatív ötletekkel, a zsűri által előre meghatározott témában.

Az AÉ(s) versenyen építész, belső építész, iparművész és tervező hallgatók és fiatal 30 év alatti diplomások számára nyitva áll a lehetőség, hogy részt vegyenek egy építészeti és architektúra versenyen, ahol megvalósíthatják innovatív elképzeléseiket, megmutathatják korszakalkotó ötleteiket a Franciaországban híres ALGECO zsűrije előtt.

A versenyen való részvétel nem csak arra ad kimagasló lehetőséget a pályázóknak, hogy összemérjék tudásukat nemzetközi szinten, hanem a győztes projektet az ALGECO meg is építi Franciaországban, így akár nemzetközi karriert is jelenthet. A második és harmadik helyezettek pénzdíjazásban részesülnek és a legjobb 20 projekt bekerül a 2018-as Architecture(s) Élémentaire(s) kiadványba és bemutatásra kerülnek a díjkiosztó ünnepségen is.

Bővebb információval és a pályázati feltételekkel hamarosan jelentkezünk!