04/09

ALGECO A GYERMEKEKÉRT

Moduláris rendszerekből szinte bármi épülhet, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy óvodákat, iskolákat is világszerte építenek az Algeco szakemberei. A konténerek tökéletesen megfelelnek az óvodák által támasztott követelményeknek, hiszen a szaniter blokk, a fűtés, a tágas terek és megannyi mérvadó szempont megvalósítható, melyek a gyermekek kényelmét és nyugalmát hivatottak szolgálni.

A projektek között már több külföldi kivitelezésű óvodát és iskolát bemutattunk, melyek tökéletesen funkcionálnak ezen a területen. Most egy hazai megvalósítást kívánunk prezentálni, melyet nem is olyan régen vettek birtokba a gyerekek.

Nyergesújfalun szükséges volt egy ideiglenes óvodát nyitni a megnövekedett óvodai létszám végett, így megkeresték cégünket, hogy segítsen ennek a problémának a megoldásában. Örömmel tettünk eleget a felkérésnek és egy igen takaros óvodát építettünk az kisgyermekek számára, mely azóta megkapta mesés berendezését is.

A nyergesújfalui óvoda is méltó példája annak, hogy a moduláris rendszerek mennyire jól alakíthatóak és szinte bármilyen követelményrendszer feltételeinek képesek megfelelni, legyen az óvoda, iskola, múzeum vagy kiskereskedelmi létesítmény.