06/06

A Brunts Academy

Az Elliott nyerte meg a Brunts Academy, Nottinghamshire különleges megbízását, és modern iskolát tervezhet és kivitelezhet a diákok és tanárok számára.

Az egyeztetéseket követő végső terv egy 9 tantermes épület megépítése, két emeleten, egy belső és egy külső lépcsőház hozzáadásával.

Az Elliott fehér Permarock Render és vízszintes Cedral burkolat kombinációját használta, hogy megfeleljen a hagyományos épületekhez igazodni kívánó elvárásoknak. Az épület földszintjén 5 darab dupla osztályterem, 1 WC, tisztító helyiség mosdóval és egy lobby található, mely utóbbi magába foglalja a lépcsőházat is. Az első emeleten 4 dupla osztályterem és 2 tartalék szoba került kivitelezésre.

A Megbízó kulcsrakész munkára szerződött le az Elliott-al, mely megfelel az angol oktatási minisztérium követelményeinek és ezen felül a következőket tartalmazza:

  • Tűzjelző rendszerek
  • Behatolást jelző rendszer
  • PIR világítás
  • LED világítás
  • Zajtompító mennyezeti lapok

Fenntarthatóság:

Az Elliott kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelemre, és a projekt befejezéseként 13 fát ültetett a környezet fenntarthatóságának és megőrzésének javítása érdekében.

Az Elliott csapata sikeresen befejezte az építést a tervezett ütemterv előtt, az előzetesen kalkulált költségterv alatt, így nem csoda, hogy az NPS (ügyfél elégedettségi) értékelésen 9 pontot kapott a Megbízótól.